PADEL@FITLINK

RESERVEER JE PADELTERREIN

Via Playtomic kan je padelterreinen huren bij Fitlink! Reserveren kan via de gebruiksvriendelijke mobiele app of via de website Playtomic

Ontdek het op Google Play
Ontdek het op App Store

WAT IS PADEL?

DÉ MEEST TRENDY SPORT!

Padel is een mix tussen squash en tennis. Een zeer toegankelijke sport die je steeds met 4 personen speelt en meteen heel veel spelplezier geeft. Het is makkelijk aan te leren en heeft een super fun-factor waardoor het erg verslavend is! Door de wanden krijg je langere én verrassende rally’s in tegenstelling tot tennis. En de spelregels? Die zijn heel eenvoudig, kom zeker eens proberen! Met de aanleg van ons nieuw terras is Fitlink één van de meest gezellige Padelclubs van Limburg! Op één van onze 4 padelterreinen kan je elke dag van het jaar (winter en zomer) volop komen genieten van deze trendy sport!

RESERVEREN ZONDER ABONNEMENT!

In tegenstelling tot andere padelclubs werken wij bij Fitlink niet met abonnementen maar met een creditsysteem. Niet alleen reserveer je zo vliegensvlug een terrein, ook geniet je van het bonussysteem:

  • Méér spelen, voor minder geld!

  • Tarievenkaart

  • Reserveren via Playtomic

TARIEVEN

Type tarief Inleg
bonussysteem
Prijs
uur/persoon
Totaal
Speelbedrag
Studenten
Met sportkaart
€ 3,00
Studenten € 4,00
Losse verhuur € 7,00
11 credits € 70,00 € 6,36 € 77,00
24 credits € 140,00 € 5,83 € 168,00
39 credits € 210,00 € 5,38 € 273,00
56 credits € 280,00 € 5,00 € 392,00

Info: Het is ook mogelijk om je credits te delen met andere spelers: 24 credits met 2 personen, 39 credits met 3 personen en 56 credits met 4 personen.

RESERVEER NU

WORD EEN PADELPRO!

Omdat iedereen een padel professional kan worden, bieden we binnenkort lessen aan voor alle leeftijden, onder de naam ‘Padel Academy’. Momenteel zijn we volop bezig met de uitbouw van de Padel Academy.

Wil je op de hoogte gehouden worden?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief (link naar e-mailadres [email protected])

  • START TO PADEL: Binnenkort beschikbaar

  • PADEL BOX: Binnenkort beschikbaar

  • FITLINK PADEL SHOP:  Bij Fitlink hebben we alles in huis om de padelsport volledig te beleven! Je kan diverse rackets van verschillende merken testen. Zodoende kan je het juiste materiaal aanschaffen om zo je tegenstander te verslaan!

RESERVEER NU